Поблизу Тернополя бус в’їхав у фуру: є травмовані (Фото)

Фото: Нацполіція Тернопільської області

У понеділок 4 жовтня о 23.04 неподалік села Озерна Зборівського району сталася ДТП. Як додають у поліції, водій автомобіля MERCEDES-BENZ SPRINTER 313 CDI не дотримався дистанції та врізався в задню частину вантажівки, яка рухалася попереду.

Бригада швидкої виїжджала на трасу біля села. Унаслідок аварії 22-річна пасажирка бусу отримала травматичну ампутацію правої руки на рівні середньої третини плеча. Із політравмою, закритою черепно-мозковою травмою постраждалу, після оперативно наданої медичної допомоги та зупинення кровотечі, шпиталізували у лікарню швидкої допомоги. Про це пише Михайло Джус, генеральний директор центру ЕМД Тернопільщини.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждало троє пасажирів. 22-річну дівчину, уродженку Львівської області, доправили до лікарні з травматичною ампутацією руки, у жителя Хмельницького переломи та забої. Потрапив до медзакладу і пасажир з Тернополя. Водія буса не госпіталізовували, – додають у поліції.

У обох кермувальників відібрали зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство згідно із статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу.  

Читайте також: Поліцейські встановлюють особу загиблого чоловіка у ДТП поблизу Тернополя (Фото)

Фото: Нацполіція Тернопільської області

Exit mobile version