Поліцейські встановлюють особу загиблого чоловіка у ДТП поблизу Тернополя (Фото)

Фото: Національна поліція

2 жовтня близько 03:00 година ночі на автодорозі поблизу села  Смиківці Тернопільського району трапилася смертельна ДТП. Під колесами вантажівки загинув пішохід. Чоловік йшов проїжджою частиною дороги, коли його збив транспорт. Від отриманих травм він помер на місці автопригоди.

Чоловік був одягнений у світлий светр, синю сорочку, темно-сині джинси та коричневі кросівки. На вигляд йому приблизно  50-55 років.

Якщо ви були очевидцями даного ДТП, проїжджали повз та маєте записи з відеореєстратора, а також впізнали особу загиблого, поліцейські просять повідомити за номером у Тернополі: (0352) 27-12-84 або на лінію 102. 

Фото: Нацполіція Тернопільської області

Загалом за останні три дні на Тернопільщині трапилися чотири автопригоди. Дві людини загинули, ще двоє з травмами потрапили до лікарні.

Так, у п’ятницю, 1 жовтня, водій автомобіля ВАЗ-2107, керуючи автомобілем, збив пішохода. Аварія трапилася в селі Зубрець Чортківського району. Жінка, 1936 року народження, переходила проїжджу частину дороги. В результаті удару, потерпіла отримала тілесні ушкодження . Її доправили до лікарні.

Із закритим переломом гомілки до медзакладу бригада екстреної медичної допомоги доправила тридцятирічного жителя Тернопільського району. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що аварія трапилася в селі Великі Гаї. За попередньою інформацією, потерпілий їхав на велосипеді і потрапив під колеса BMW. 

В ніч з 2 на 3 жовтня, близько 1:30, в селищі Вишнівець Кременецького району не розминулися вантажівка та позашляховик Toyota. В результаті удару кермувальник легкового автомобіля загинув на місці події. 

Читайте також: Судове засідання у справі Устинова, обвинуваченого в обстрілі дітей у Тернополі (Відео/Наживо)

Exit mobile version