У Тернополі дітей навчали майструвати ляльку осіннього настрою та журавлика (Відео)

Фото: студія Файне місто

Журавлик та лялька-осіннього настрою, виготовлені з любов’ю та власноруч. Її творці – хлопці та дівчатка, котрі є відвідувачами Тернопільської бібліотеки №5 для дітей, що на вулиці Стуса у Тернополі. Майстер-клас зі створення цього виробу для школярів у рамках 11-го Бібліофесту провели працівники закладу. Кажуть, діти творчі, активні, сповненні бажання навчатися та пізнавати незвідане.

Вже є традицією проводити на Бібліофест такі різні зустрічі та майстер-класи. Це є дуже добре і для читачів, тому що діти залучаються до бібліотеки. Ми їх ознайомлюємо з українськими традиціями та звичаями. Сьогодні до нас в гості завітали учні 5-го класу ЗОШ №22. Діти дуже творчі, розумні“, – каже працівниця Тернопільської бібліотеки №5 для дітей пані Олена.

Враховуючи вікову категорію, сьогодні ми зробили те, що є більш простішим та доступним для дітей – журавликів. Це є традиційна наша українська іграшка. Її дуже часто роблять”, – каже керівник Тернопільської міської станції юних техніків Зоряна Жеребна.

Детальніше про виготовлення ляльок – у відеоматеріалі.

Читайте також: “Впораюсь, бо маю пенсію та зарплату”, – тернополяни про сплату комірного взимку (Відео/Опитування)

Exit mobile version