Через станцію Тернопіль тимчасово курсуватиме потяг “Чернівці-Чернігів”

Інфографіка: "Укрзалізниця"

Потяг №118/117 Чернівці-Чернігів тимчасово курсуватиме Тернопільщиною і робитиме зупинки в містах області. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє Укрзалізниця.

Маршрут потягу змінили через карстовий провал на Буковині змінили схему руху пасажирських поїздів. Ситуація на залізничній дільниці Новоселиця — Мамалига залишається складною та потребує комплексного рішення. Тому цей потяг курсуватиме об’їзним шляхом — через Тернопіль та Заліщики.

З понеділка, 4 жовтня, потяг №118/117 Чернівці — Чернігів продовжить курсувати за зміненим маршрутом. Виїзду з Чернівців рейсом №118/117 не буде 1 та 2 жовтня, а також 15 та 16 жовтня. Виїзду з Чернігова цим же рейсом не буде 2 та 3 жовтня, а також 15 та 16 жовтня.

В “Укрзалізниці” зазначили, що для пасажирів, які відправляються з Тернополя та Заліщиків, з’явилася додаткова можливість дістатися Києва, Чернігова або Чернівців, завдяки об’їзному маршруту поїзда №118/117.

“Укрзалізниця” повідомляє, що вже залучила фахівців з карстових процесів, які аналізуватимуть придатність ділянки Новоселиця — Мамалига для подальшого руху та способи стабілізації земляного полотна.

Читайте також: Колії у повітрі: через зсув ґрунту потяг “Чернівці — Київ” тимчасово їхатиме Тернопільщиною

Exit mobile version