Колії у повітрі: через зсув ґрунту потяг “Чернівці — Київ” тимчасово їхатиме Тернопільщиною

Фото: Укрзалізниця

Укрзалізниця повідомляє про тимчасові зміни у русі транспорту через зсув ґрунту. Тому, потяг №118 “Чернівці — Київ” перенаправили через міста Тернопільської області.

У районі карстових печер на перегоні Новоселиця – Мамалига через підмив ґрунту стався провал у земляному полотні, – йдеться у повідомленні.

Провал виявили учора, тому поїзд №118 Чернівці — Київ відправили через Заліщики та Тернопіль. За даними Укрзалізниці, відновлювальні роботи вже ведуться, але займуть щонайменше 10 годин.

Тому нам доведеться пускати поїзд №118 Чернівці – Київ відправленням з Чернівців о 19:46 через Заліщики та Тернопіль. З маршруту будуть виключені зупинки на станціях Новоселиця, Ларга, Кам’янець-Подільський, Дунаївці, Гречани, – зазначив перевізник.

В Укрзалізниці просять пасажирів не хвилюватися з цього приводу.

Пасажирів із цих станцій (а їх у нас 154) просимо не хвилюватися, за вами вже виїхали 3 вагони, які доставлять вас до Хмельницького, куди із затримкою орієнтовно на 1 годину прибуде об’їзним маршрутом поїзд №118, – додали в пресслужбі.

На фото видно, що частина колії просо висить у повітрі, що може призвести до серйозної аварії, якщо по ній проїде потяг.

Фото: Укрзалізниця

Читайте також: Увага! Зміни в русі потягів Тернопіль – Підволочиськ та Тернопіль – Красне

Exit mobile version