Батьки 5-місячної тернополянки Олівії Зубик припинили збір коштів на лікування донечки

Фото: Олівія Зубик мережа Інтернет

Батьки 5-місячної Олівії Зубик Оксана і Тарас з Тернополя повідомили про припинення збору коштів. Завдяки благодійникам необхідні для лікування їхньої донечки 200 тисяч доларів зібрали.

“Завдяки Вам, небайдужі серцем та добрі душею люди, які протягнули нам руку допомоги, ми пройшли шлях збору коштів трішки більше місяця! Ця дорога здавалась не реальною, але Ви – неймовірні, і ми подолали її разом. В єдності – сила!
Кожен з вас хто хоч чимось долучився до допомоги, став частиною сьогоднішнього дня! Ви робили репости в соцмережах, розносили скриньки та роздавали листівки, влаштовували розіграші та лотереї, організовували перегляд кінофільму, концерт та ярмарку! Без вас вирішення фінансової сторони було б неможливим, а без неї неможливе й саме лікування в теперішніх реаліях! Величезне Вам дякую та низький уклін від нас, батьків Олівії! Нехай всі добрі справи повернуться вам у десятикратному розмірі! Здоров’я Вам та вашим родинам!”, – повідомили Оксана і Тарас Зубики.

Родина додала, що в подальшому на них чекає нелегкий шлях. Та це вже буде боротьба, зосереджена виключно на здоров’ї та лікуванні донечки Олівії.

“Ми зробимо все можливе, щоб Олівія одужала, адже ми не маємо права здаватися!

Також хочемо закликати усіх людей не бути байдужими, коли десь у стрічці ви побачите пост про збір коштів на лікування. Пам’ятайте, що ваші 20, 50 чи 100 гривень можуть врятувати чиєсь життя! Просимо Вас, молитися за швидке одужання нашої Олівії”, – додали батьки.

Нагадаємо, 5-місячна тернополянка Олівія Зубик бореться з онкологією. Зараз родина перебуває на лікуванні у Стамбулі.

Відзначимо, що великий вклад у збір коштів на лікування дівчинки здійснили батьки Максимка Антонишина. Родина перерахувала зібрані за добу для їхнього сина та подвоєні благодійником кошти на рахунок Зубиків – майже 2 мільйони гривень.

Більше про це – у попередньому матеріалі “Файного міста”: Сім’я Антонишин віддасть зібрані за добу та “подвоєні” благодійником кошти онкохворій Олівії Зубик з Тернополя (Відео)

Читайте також: На Тернопільщині 5-річного Артемка вбиває рідкісна хвороба: потрібна термінова допомога

Exit mobile version