Тернопільські педагоги презентували унікальний фотопроект “Щасливий учитель” (Фото)

Фото: Лілія Вавринів

У Тернополі педагоги ЗОШ №28 презентували унікальний проєкт, метою якого є популяризація професії вчителя та школи загалом. Фотовиставка “Щасливий учитель” налічує два десятки світлин та приурочена 30-річному ювілею цього навчального закладу. Директор школи Лілія Вавринів переконана, професія учителя –  одна з найшанованіших, найпочесніших та найвідповідальніших професій. Це – не лише цінні знання, подаровані дітям, а й багато радості та щастя, отриманих взамін.

«Нещодавно прочитала, що коли журналістам потрібне фото щасливого учителя, то найчастіше його позичають у іноземних колег. Українське вчительство апріорі нещасливе? Скажу суб’єктивно: учитель, який не любить те, чим займається, реально нещасний. Але професія насправді прекрасна.

Уявляєте клас, в якому знаходяться 34/36 першачків? Це шквал емоцій! Зазирніть в очі цих людей! Вони вражають красою! Це щасливі очі! А я маю щастя спілкуватися з ними щодня. І далі популяризуватиму учителя та школу. Бо щаслива у професії“, – зазначила Лілія Вавринів.

Переглянути більше фото ви можете за посиланням: Лілія Вавринів

Читайте також: З 23 вересня у 5-ти громадах Тернопільщини жоден з освітніх закладів не працюватиме офлайн (Відео)

Exit mobile version