У тернопільському театрі актора і ляльки покажуть виставу для дітей із вадами слуху (Відео)

Фото з відкритих джерел

22 вересня у Тернопільському обласному академічному театрі актора і ляльки стартував 42-й театральний сезон. Розпочався він із показу вистави “А хай то качка копне” за п’єсою Марти Гушньовської. Наступні у списку показу – “Івасик і змія” Юхима Чеповецького та “Чарівник 101” Володимира Лісового, які заплановані на 26 та 29 вересня відповідно. Та найголовнішим відкриттям цього сезону буде вистава, поставлена для дітей із вадами слуху.

У тернопільському театрі актора і ляльки акторський колектив щиро радіє можливості знову радувати глядачів своєю творчістю та майстерністю. Режисер-постановник театру актора і ляльки Дмитро Татарінов каже, цей сезон буде особливим: передбачається багато прем’єр та показів, серед яких унікальна вистава “Мауглі”.

Найкращим є те, що цей сезон таки розпочався, зважаючи на сьогоднішню ситуацію з пандемією. У нас є кілька нових проектів, які ми плануємо реалізувати вже у цьому сезоні.

Родзинкою сезону буде унікальна вистава “Мауглі” за Кіплінгом. Вистава поставлена для дітей, котрі мають вади слуху. Це буде такий певний елемент інклюзії, де ляльки працюватимуть не лише самі по собі, але й ретранслюватимуть свій текст у вигляді мови жестів. І зараз, власне, акторський колектив до цього посилено готується”, – повідомив журналістам студії “Файне місто” Дмитро Татарінов.

Варто відзначити, що під час відкриття відбувся також вже традиційний розіграш “Щасливого квитка” серед глядачів. Переможець безоплатно відвідуватиме театр впродовж усього сезону.

“Не став виключення вже традиційний розіграш “Щасливого квитка”. І ось тут вже можна сказати, що поталанило. Квиточок придбали батьки маленьких двійнят. Дівчатка зможуть безоплатно відвідувати театр впродовж усього 42-го сезону. Ось такий приємний бонус”, – каже Дмитро Татарінов.

Детальніше про прем’єри та показ вистав – у відеоматеріалі.

Квитки продаються у касі театру: щоденно (крім суботи) – з 10:00 до 17:00; в неділю – з 10:00 до 15:00

Телефони для довідок: (0352) 52-49-54, 52-49-57, 25-15-69

Exit mobile version