“Сильний хлопчик, який готовий боротися”: як проходить реабілітація Арсенка Бориса в Словаччині

Фото: група в соцмережі "Фейсбук "Help_Arsen_SMA"

Маленький Арсенко Борис у липні цього року отримав найдорожчу ін’єкцію у світі. Зараз хлопчик перебуває на реабілітації у Словаччині.

Як все проходить, розповіла його матір Надія Борис на своїй Facebook-сторінці.

Хочемо подякувати команді ADELI Medical Center , за професіоналізм, за розуміння, за простоту у роботі, за хороше відношення, привітність, готовність все пояснити і допомогти. 10 днів Арсенко працював із професіоналами своєї справи. Це перша серйозна його реабілітація, він вчився працювати самостійно; він працював із незнайомими раніше для нього людьми; він був без мами; займався 5 годин на добу; він працював крізь сльози, тому що те, що звичайна дитинка може зробити без зусиль, Арсенкові потрібно докласти їх максимум. Але він борець. Сильний хлопчик, який готовий боротися. Боротися за щасливе майбутнє, – пише мама Арсенка.

Користуваці соцмережі теж не стримують емоцій. У коментарях люди висловлюють свої слова підтримки та зичуть здоров’я маленькому Арсенку.

Неможливо дивитися без сліз. Тримайся, дитинко, мужньо йди до своєї цілі. Здоров’я тобі, маленький. Ти сильний і ти все зможеш. А батькам сили і терпіння.
Бог добрий, він допоможе, – пише Оксана Храплива

Малесеньке сонечко,маленький Арсенчику,я дивлюсь відео твоєї реабілітації,і сльози течуть не стримно,який ти сильний ,мужній,і терплячий хлопчик. Ти великий Молодчинка,Господь допоможе тобі пройти цей шлях до здорового життя. Нас так багато людей які моляться за твоє одужання,які всіма силами підтримували і підтримують тебе з початку твого життя,аби ти жив повноцінним хлопчиком. Обіймаю тебе,малесеньке серденько, – коментує Іринка Любимая

Читайте також: “Ми до сих пір не віримо у це”: 17 мільйонів передали батьки Арсенка Бориса хлопчику з Броварів на Київщині
Місяць опісля ін’єкції: чи допоміг укол Zolglensma СМАйлику Арсенку Борису з Тернопільщини (Відео)
Народжений двічі: як почувається Арсенко Борис зі СМА після отримання найдорожчого у світі уколу (Відео)

Exit mobile version