Операція через 3 дні, а коштів немає: на Тернопіллі мама трьох дітей благає про допомогу (Фото +18)

Фото: студія "Файне місто"

Дата операції призначена на четвер, 16 вересня, а коштів немає. Аби оплатити чергову операцію, Наталі Борисюк з Теребовлі, що на Тернопільщині, не вистачає близько 30-ти тисяч гривень. Для збору коштів залишилося критично мало часу – всього три дні. Теребовлянка у розпачі, адже ця сума для неї захмарна. За допомогою мама трьох діточок звертається до небайдужих людей. Каже, благодійники – єдина її надія на цьому довгому шляху боротьби з недугом.

“Я все чекала, думала, може якраз ще встигну зібрати, бо знов просити дуже важко, адже розумію, що я не єдина, котра у цьому світі потребує допомоги. Та, на жаль. Операція вже в четвер, а мені не вистачає тисячі євро – це майже 30 тисяч гривень. Загальна вартість – 6 тисяч євро.

Пробачте, добрі люди, що я знову до вас звертаюся. Та більше виходу у мене немає. Допоможіть, будь ласка, мені зібрати ці коштів, якщо маєте можливість. Я дякую кожному за кожну гривню, кожну молитву чи поширення інформації. Дякую”, – каже Наталя Борисюк.

Про Наталю Борисюк “Файне місто” розповідало вам вже неодноразово. Нагадаємо, жителька Теребовлі з народження хворіє на кавернозну мельформацію, або як ще називають – родима пляма. Та вона ніколи з цього приводу не комплексувала. Теребовлянка закінчила школу, здобула професію та вийшла заміж. Згодом у них з чоловіком народилися трійко діток. І все б нічого, якби давня хвороба не почала стрімко прогресувати. Уражена ділянка шкіри ставала все більшою, почала боліти. Окрім цього, у щоці медики виявили також новоутворення. Лікарі констатували – терміново потрібна операція, і то не одна. Наталя Борисюк перенесла вже три хірургічних втручання, попереду – четверта.

Дізнатися більше про Наталю Борисюк, про те, як вона змінилася за рік боротьби із захворюванням ви можете у попередньому матеріалі “Файного міста”: Рік потому: як змінилася Наталя Борисюк з Тернопільщини, за яку вболіває вся Україна (Фото 18+)

Читайте також: “Серце розривається. Очі сина повні страху, а вдіяти нічого не можу”: тернополянка благає про допомогу

Реквізити для допомоги:

Рахунок Приватбанку: 5168 7574 3076 2387

На ім’я Борисюк Наталія Романівна

Для переказу із з-за кордону: BORYSIUK NATALIIA

PRIVATBANK

Євро: 4149-4991-5645-1872

Долар: 4149-4991-5645-1864

Exit mobile version