100 спікерів та 2 тисячі рекомендацій: встигніть зареєструватися на благодійний бізнес-форум

Фото: Клуб Ротарі Львів Інноваційний

Всеукраїнська масштабна подія у сфері бізнесу стартує вже 2 листопада, а саме Національний Благодійний Всеукраїнський Інтелектуальний онлайн Форум «Intellectual Online Ironman» — «Управлінські рішення в сучасних умовах».

Учасники онлайн форуму, пройшовши марафон тривалістю у 100 днів, отримають доступ до ексклюзивних кейсів успіху та управління бізнесом від провідних лідерів України.  

Крім цього, метою Благодійного Форуму є залучення коштів на працевлаштування та розвиток молодих людей з інвалідністю – створити віддалені робочі місця, навчати та допомогти у розвитку, а також покращити ставлення українських керівників до власного управлінського розвитку і працевлаштування людей з інвалідністю.

Дата та час проведення: 2 листопада — 16 лютого 2022 року

Формат форуму: щоденні онлайн трансляції з 19:00 до 21:00.

Основні теми: 

Проводять Національний Благодійний Всеукраїнський Інтелектуальний онлайн Форум «Intellectual Online Ironman» громадська організація Rotary Club Lviv Innovational та «Всеукраїнська Асоціація Керівників Бізнесу». 100 спікерів форуму, експертів у бізнесі, успішних управлінців поділяться секретами в прийнятті сучасних управлінських рішень та даватимуть близько 2 тисяч рекомендацій.

Реєстрація учасників форуму проводиться за посиланням.

Деталі дізнавайтесь тут.

Читайте також: У Тернополі стартував ІІ Молодіжний історичний форум «Історія мертва. Це ми її вбили».

Exit mobile version