Війна забрала життя 38-річного Героя Михайла Велетнюка з Монастирищини

Фото: Олександр Тищенко

В Монастирській громаді скорботний день. Страшна, жорстока війна забрала молоде життя Героя із с. Аврамівка Велетнюка Михайла Юрійовича. Про це пише Файне місто з посиланням на міського голову Монастирищини.

8 травня 2024 року сапер інженерно-саперного взводу мотопіхотного батальйону Велетнюк Михайло Юрійович загинув у результаті здійснення противником мінометного обстрілу позицій підрозділу поблизу населеного пункту Вугледар Волноваського району Донецької області.

Михайло народився 18 січня 1986 року в Аврамівці. Закінчив Монастирищенську школу №5 і у 2003 році вступив на навчання до Національного авіаційного університету в м. Києві. Після здобуття освіти Михайло Велетнюк працював геодезистом на будівництві метро у Києві.

У столиці Михайло зустрів своє кохання, створив сім’ю й став найщасливішим татком сина та доньки. Але війна зруйнувала щасливе життя родини – 9 січня 2024 року Михайла Юрійовича було мобілізовано до лав ЗСУ.

Захист Вітчизни став справою честі для нашого земляка. Він мужньо та відважно боронив країну від злісного ворога, як міг виборював мирне майбутнє для своїх діток, – йдеться у повідомленні.

Поховають Михайла Велетнюка у м. Києві, де мешкає родина Героя. Прощання відбудеться 11 травня о 10:00 год. по вул. Стеценка, 16 (Берковецьке кладовище).

Схиляємо голови у скорботі. Вічна слава і світла пам’ять нашому Захисникові!

Читайте також: У Тернополі частково перекриють рух транспорту на вул. Микулинецькій

Exit mobile version