34-річного тернополянина судитимуть за скоєння більше 10 крадіжок (Відео)

Фото: мережа Інтернет

Оперативники затримали жителя Тернополя за підозрою у вчиненні серії крадіжок з громадських закладів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Злодія, який скоїв більше, ніж 10 крадіжок з проникненням, викрили співробітники карного розшуку Тернопільського районного управління поліції. На час проведення досудового розслідування суд обрав зловмиснику запобіжний захід – тримання під вартою.

Протягом останніх декількох місяців до співробітників поліції все частіше почали надходити повідомлення про крадіжки з громадських закладів на території міста. До приміщень зазвичай проникали вночі та викрадали гроші і цінні речі.

Останні дві крадіжки були задокументовані в серпні – з магазину зоотоварів та приміщення кав’ярні. З обох закладів винесли денну виручку – майже 6 тисяч гривень.

Після аналізу характеру та обставин злочинів поліцейські запідозрили, що їх вчинила одна і та ж людина. У ході оперативних заходів співробітники карного розшуку встановили особу підозрюваного. Ним виявився раніше неодноразово судимий 34-річний житель Тернополя.

На даний момент триває досудове розслідування. Дії підозрюваного слідчі кваліфікують за частиною 3 статті 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. За вчинене тернополянину загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

Фото: Нацполіція

Читайте також: 17-річного хлопця з Лановеччини можуть позбавити волі на 5 років

Exit mobile version