17-річного хлопця з Лановеччини можуть позбавити волі на 5 років

Фото ілюстративне Джерело: мережа Інтернет

Відділ комунікації поліції Тернопільської області повідомляє про випадок викрадення автівки неповнолітнім.

Повідомлення про злочин надійшло до співробітників Лановецького відділення поліції від місцевого жителя. Вночі невідомий викрав його автомобіль марки «Nissan Primera», який був припаркований поблизу господарства.

Поліцейські виїхали на місце події і виявили автівку  неподалік від місця проживання заявника. Вона була у несправному стані. Злодій проникнув до салону і пошкодив передню панель та замок запалювання. Він також викрав документи потерпілого.   

У ході розшукових заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 17-річний місцевий житель. Додаємо, що хлопець не вперше потрапляє в поле зору поліцейських. Вже на даний час в суді розглядаються провадження, в яких він фігурує як підозрюваний у двох крадіжках з проникненням та незаконному заволодінні транспортним засобом. 

Юнак зізнався у крадіжці, чужі документи у нього вилучили.

Слідчі оголосили неповнолітньому підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 3 ст. 357 (незаконне заволодіння будь-яким способом паспортом або іншим важливим особистим документом) Кримінального кодексу України.

На даний момент триває досудове розслідування та вирішується питання про обрання правопорушнику запобіжного заходу. За вчинене йому може загрожувати до 5 років позбавлення волі.

Читайте також: Люди повірили, а їх ошукали: як жителі Тернопільщини втратили більше 10 тисяч гривень

Exit mobile version