У Тернополі запрацював новий call-центр

Фото: мережа Інтернет

У Тернополі запрацював новий call-центр. Через нього громадяни зможуть контролювати виконання своїх заявок сервісними міськими службами. Новий сервіс кардинально покращує роботу міських служб. За його допомогою не лише повідомляють про проблему, але й отримують зворотній зв’язок від заявника. Про це інформує пресслужба Тернопільської міської ради.

Call-центр — це спосіб комунікації з тернополянами. Ключовим у цьому сервісі є зворотній зв’язок. Тобто людина, яка реєструє свою заявку, не лише повідомляє про проблему, але й отримує інформацію про вжиті заходи. Тобто людина розуміє, як відреагували на її звернення. Для міських служб — це велике джерело інформації. Ми фіксуємо, наскільки заявники задоволені вжитими заходами та покращуємо роботу міської служби, – зазначає міський голова Тернополя Сергій Надал.

Call-центр надає довідки з різних питань життєдіяльності міста. Проте ключовим є налагодження зворотнього зв’язку. Кожну заявку реєструєть. Заявник обов’язково отримує зворотню реакцію про вжиті заходи. Заявки групують за різними напрямками роботи. Цю інформацію аналізують.

Якщо проблема регулярно повторюється, тоді відповідне управління міської ради усуває причини проблеми. Під час кожного звернення фіксують особисті дані заявника. Так уникають проблеми хибних звернень.

Збір інформації та її аналіз про проблеми дозволяє моніторити ефективність роботи служб. Адже, якщо робота виконана неякісно, переробляли її доводиться підряднику. З одного боку це дисциплінує підрядників, а з іншого — люди чітко бачать, як реагують на їхні звернення. Так працює більшість служб європейських міст, – зазначає Сергій Надал.

Скористатися послугами сall-центру можна телефонами 067-00-91-540, (0352) 40-15-40. Тут можна отримати консультації з питань розвитку Тернопільської міської територіальної громади, щодо благоустрою, роботи міських служб, культурного та спортивного життя міста.

Лінія працює від понеділка до п’ятниці з 9:00 по 18:00.

Читайте також: Спортивне дозвілля: менше часу на гаджети, більше – на спорт. У Тернополі з’явився ще один універсальний майданчик (Фото)

Exit mobile version