Спортивне дозвілля: менше часу на гаджети, більше – на спорт. У Тернополі з’явився ще один універсальний майданчик (Фото)

Фото: студія "Файне місто"

19 серпня у Тернополі відкрили черговий спортивний майданчик. Він розміщений на вулиці Тарнавського, поруч із третім будинком. За рахунком це вже 37-й майданчик, який з’явився у нашому місті.

Сьогодні ми відкриваємо черговий спортивний майданчик, який розділений на дві секції. Це для ігрових видів спорту і для силових. У принципі, майданчик був готовий ще раніше. Але затягували з відкриттям тому, що потрібно було доробити сходи і благоустрій. Сьогодні повноцінно майданчик може функціонувати і придатний для занять спортом. До речі, раджу всім тернополянам скористатися інтерактивною картою, яка розміщена на сайті міської ради, де можна побачити всі спортивні майданчики, які можна використовувати для проведення індивідуальних занять, чи групових, чи будь-яких змагань, які хочуть організовувати між аматорськими командами. Дуже сподіваюся на те, що мешканці будуть дбайливо ставитись до нього, самі про нього дбати і оберігати його для того, щоб не нищити. Тому що чим довше збережеться він, тим довше і діти, і дорослі зможуть тут займатися і відпочивати, – повідомляє міський голова Тернополя Сергій Надал.

Цього року ще планують завершити роботи і відкрити нові спортивні майданчики поруч із 15 і 18 школами, також волейбольний майданчик поблизу школи №7.

Як і раніше, частина об’єктів з’являється поруч із багатоквартирними будинками, частина – поруч зі школами, там, де є для цього потреба. Але вони в загальному доступі і для учнів шкіл, і тих мешканців, які поруч живуть, – каже Сергій Надал.

Читайте також: Бейбі-бум на Тернопільщині: за літо в обласному перинатальному центрі народилось 12 двійнят та одна трійня (Фото) 

Exit mobile version