На найдовшу дорогу Тернопільщини наносять розмітку

Фото: САД

На найдовшу дорогу Тернопільської області наносять дорожню розмітку. Роботи ведуться між містами Тернопіль та Чортків на трасі М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече. Працює підрядна організація за технологією “холодного пластику”.

Між містами Тернопіль та Чортків на трасі М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече наносимо горизонтальну розмітку. Підрядна організація працює за технологією “холодного пластику”. Гарантія на таку розмітку становить 3 роки, а служить вона ще довше.

На дорозі наносимо стрілки, острівці безпеки, осьові лінії, направляючі острівки, що розподіляють транспортні потоки, – повідомили в Службі автомобільних доріг у Тернопільській області.

Траса М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече є однією з пріоритетних напрямків програми Велике будівництво на заході країни. Торік почався її масштабний ремонт з Тернополя до Заліщиків, на обході Кременця та між Вишнівцем та Горинкою. Усього – 145 км.У цьому році фінішує ремонт на перехідних 82,7 км.

“Укріпили основу та влаштували два шари асфальтобетону на усій протяжності. Загальна протяжність автошляху М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече разом з транспортними розв’язками в межах Тернопільської області становить 212,3 км. Підрядна організація – Техно-Буд-Центр”, – додають у відомстві.

Читайте також: На Тернопільщині вперше за 50 років капітально ремонтують міст у Струсові: що зроблено (Відео)

Exit mobile version