У Тернополі 7-річна дівчинка у вечірню пору сама ходила вулицями міста

Фото: патрульна поліція Тернопільської області

17 серпня ввечері небайдужий тернополянин повідомив про дівчинку, яка ходить сама і, ймовірно, загубилася. Коли працівники поліції приїхали за вказаною адресою, то з’ясували, що інформація, яку надав заявник, правдива.

Вчора, близько 20:30 год, на спецлінію 102 звернувся заявник та розповів, що на вул. У. Самчука, поблизу однієї з котелень міста, ходить маленька дівчинка без супроводу дорослих і, ймовірно, вона загубилася. Спочатку дівчинка не хотіла йти на контакт і була дуже схвильованою. Та поліцейські заспокоїли дитину і пообіцяли, що обов’язково допоможуть, – повідомляє патрульна поліція Тернопільської області.

Правоохоронці дізналися номер телефону батьків та зв’язалися з ними. Уже за кілька хвилин мама і тато прибули до своєї 7-річної донечки. З батьками дівчинки патрульні провели профілактичну бесіду. Вони пообіцяли, що більше не допускатимуть таких випадків, а також подякували поліцейським та заявнику за небайдужість.

Шановні громадяни, ніколи не залишайтесь осторонь, проявляйте людяність і чуйність, і ваші хороші наміри не залишаться не поміченими, – кажуть у поліції.

Читайте також: У Тернополі забрали у батька сина, який жив у антисанітарних умовах (Фото)

Exit mobile version