У Тернополі забрали у батька сина, який жив у антисанітарних умовах (Фото)

Фото: патрульна поліція Тернопільської області

Патрульні разом із представниками соціальної служби та служби у справах дітей тимчасово забрали у батька сина, який жив у неналежних умовах. 16 серпня інспектори відділу зв’язків із громадськістю здійснили черговий рейд у сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Відвідавши одну з таких сімей, що на вулиці 15 Квітня, вони побачили жахливі антисанітарні умови в яких проживала малолітня дитина. Брудний посуд, одяг та підлога, голодний хлопчик, а поряд – батько з ознаками алкогольного сп’яніння, який доказував поліцейським, що син живе в належних умовах та в достатку, – інформує патрульна поліція Тернопільської області.

Хлопчик, якому 11 років, погано чує та говорить. Але він розповів поліцейським, що в квартирі часто відбуваються застілля, приходять чужі люди, які шумлять, вживають алкоголь та курять.

З’ясовуючи усю потрібну інформацію, дитина повідомила, що не їла уже 2 дні, а сьогодні зранку випила “залишки солодкої води”, – кажуть у патрульній поліції.

Поліцейські разом із працівниками соціальних служб оформили всі необхідні документи для негайного вилучення дитини із сім’ї. Хлопчик зрадів такому рішенню, швидко зібрав речі та разом із патрульними поїхав до Тернопільського центру соціальної реабілітації дітей, йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Тернопільщині подружжя втратило золото та 230 тисяч гривень

Exit mobile version