На Тернопільщині подружжя втратило золото та 230 тисяч гривень

Фото: мережа Інтернет

На Тернопільщині обікрали подружжя одного із сіл Вишнівецької громади. Підозрюють у вчиненому двох жінок та чоловіка. Правоохоронці встановили авто, на якому їхали крадії. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Потерпіли від крадіжки подружжя пенсіонерів, які проживають в одному із сіл Вишнівецької селищної громади. Допоки вони поралися по господарству, з їхнього будинку винесли гроші загальною сумою понад 230 тисяч гривень та 6 найменувань золотих виробів. Злодії скористалися тим, що вхідні двері до помешкання не були замкнуті на ключ, – кажуть у поліції.

Під час роботи працівники поліції з’ясували, що напередодні місцеві жителі бачили у селі незнайомого чоловіка та двох жінок, які їхали на синьому автомобілі з іноземною реєстрацією. Незнайомці, найбільш ймовірно, можуть бути причетні до крадіжки. Поліцейські розшукують їх.

Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (крадіжка) ККУ.

Жителів області застерігають від подібних випадків.

Зачиняйте вхідні двері, навіть коли пораєтеся по господарству, та не залишайте ключі від домівок у легкодоступних місцях – під килимком, на підвіконні, чи ще де-небудь. Якщо ви помітили в своєму населеному пункті підозрілих осіб, які ходять по будинках під різними приводами, не будьте байдужими, зателефонуйте на лінію «102». Поліцейські виїдуть, перевірять документи у незнайомців та з’ясують мету їхнього візиту, – закликають у поліції.

Читайте також: Знову шахрайство: на Тернопільщині замовник оплатив понад 250 тисяч гривень за авто, власником якого так і не став

Exit mobile version