Надія для Любові: онкохвора тернополянка бореться за життя – потрібна допомога (Відео)

Фото: студія "Файне місто"

Величезну надію у серці на одужання плекає тернополянка Любов Янчишин. У 58-річної жінки виявили важке захворювання – інфільтративно-стенозуючий рак постбульбарного відділу 12-палої кишки. Попереду на жінку очікує об’ємна операція, вартість якої 400 тисяч гривень. Таких коштів у родини немає, тож вони звертаються за допомогою до небайдужих людей.

Перший тривожний дзвіночок пролунав для Любові Янчишин ще минулого року. Та тоді жінка не звернула особливої уваги на легкі недомагання зі сторони шлунково-кишкового тракту. Попила таблетки і наче на якийсь час полегшало.

Та згодом все повернулося і з кожним місяцем ставало дедалі гірше. Тернополянка відчувала тяжкість у животі, їжа важко засвоювалася. І от в червні цього року жінка не змогла більше харчуватися, звернулася до лікарів. 29 червня пані Любові провели операцію.

“29 червня мамі зробили операцію на непрохідність – робили окремий вихід зі шлунка на тонку кишку. Під час хірургічного втручання виявили, що причиною непрохідності є величезна пухлина”, – розповідає журналістам “Файного міста” донька Любові Уляна Швачук.

У Тернопільському онкодиспансері за Любов Янчишин не взялися. За словами пані Уляни, захворювання, яке виявили у мами є вкрай рідкісним і важким, а тому місцеві лікарі направили їх на обстеження до Києва.

Вартість хірургічного втручання –

“В онкодиспансері нам порекомендували їхати до столиці. Так ми ї зробили. У Києві нас прийняли, мама пройшла всі необхідні обстеження. За результатами досліджень призначили операцію, яку потрібно робити якомога швидше. Важливий кожен день”, – каже Уляна Швачук.

Операція, яку мають провести пані Любові – об’ємна і важка.

58р, двоє, рік тому, гастрит, язва, в кінці червня – 29 червня операція на непроходимість. робили окремий вихід на тонку кишку, виявили пухлину. в онко не взялися а в київ – рідкісний рак. хір-онко-трансплатн.

Мамі мають повністю видалити жовчний міхур, 12-палу кишку, головку підшлункової, частину шлунка та товстої кишки, а також лімфовузли у черевній порожнині”, – додає донька Любові Янчишин.

Зараз Любов Янчишин перебуває вдома. Фізичний стан її стабільний, наскільки це можливо за таких обставин, а от емоційний та душевний… Жінка перенесла подвійний шок.

“Мама дуже сильно подавлена. Її емоційний стан дуже важкий. Та це можна і зрозуміти. По-перше, важко йти на будь-яку операцію, а тут опісля хірургічного втручання ще й дізнатися, що у тебе виявили таке захворювання. А по-друге, коли мамі в червні робили операцію і вона вже потім відходила від неї, то саме в цей час померла її мама, моя бабуся. Для мами це стало великим ударом”, – розповідає Уляна Шевчук.

Та жінка намагається все ж взяти себе у руки і не втрачає надії. Саме надія на одужання, на те, що люди допоможуть їй у цій нелегкій боротьбі за життя додає Любові сил.

“Будь-ласка, допоможіть. Важлива кожна гривня. Також прошу, якщо немає змоги допомогти фінансово, то зробіть репост, розкажіть друзям та знайомим, поділіться інформацією у соцмережах – це також велика допомога. Заздалегідь вдячна за допомогу, розуміння та підтримку”, – звертається до усіх небайдужих донька Любові Янчишин Уляна Швачук.

Якщо у вас є можливість допомогти – зробіть це. Нагадаємо, на операцію потрібно терміново зібрати 400 тисяч гривень.

Читайте також: Зоя Ярош з Тернопільщини понад два роки бореться з раком 4-ї стадії: потрібна допомога

Реквізити для допомоги:

Приватбанк: 4149 4391 0794 9020 ( донька Швачук Уляна)

Ощадбанк: 5167 4901 0756 7860 (донька Хаблюк Христина)

UA 7830 5299 0000 0262 0774 5903 332

SWIFT/BIC CODE: PBANUA2X або PBANUA2XXXX

SHVACHYK ULIANA (Швачук Уляна)

Exit mobile version