Зоя Ярош з Тернопільщини понад два роки бореться з раком 4-ї стадії: потрібна допомога

Рак нирок у жительки Збаража Зої Ярош медики діагностували у 2019 році. Новина про захворювання жінку шокувала, адже до цього часу на здоров’я не скаржилася. Сьогодні на лікування потрібні чималі кошти. Їх у родини немає, тож пані Зоя звернулася за допомогою до людей.

“Почалося все раптово. Однієї ночі відчула сильний біль у нирці, причиною якого, як виявилося згодом, було новоутворення. Спочатку казали, що вона не дуже злоякісна, її мені видалили”, – розповідає Зоя Ярош.

У той час, допоки родина вважала, що недугу подолано, хвороба підступно прогресувала. Метастази були вже в різних внутрішніх органах. Жінка сильно схудла, втратила волосся, стало важко пересуватися та їсти. Пройшла необхідне лікування, та ознаки захворювання й надалі давали про себе чути.

“Я відчула, що щось не те. Сказала чоловікові, що потрібно повторно зробити КТ. Результати були невтішними. Метастази виявили вже в голові та у хребті. Пройшла променеву терапію, після якої я дуже ослабла. В мене була променева хвороба. До січня я ледве-ледве вижила”, – каже Зоя Ярош.

Зараз Зоя Ярош продовжує боротьбу за життя. Прийняти теребовлянку та провести їй операцію з видалення деяких пухлин за допомогою кібер-ножа погодилися столичні лікарі. Проте процедура є не з дешевих. Аби видалити одне новоутворення, потрібно 5 тисяч доларів США, а їх у збаражчанки щонайменше шість.

Якщо ви маєте можливість допомогти Зої Ярош – зробіть це.

Реквізити для допомоги:

4731 2191 2450 6969 – Ярош Іван

4149 4991 3174 8830 – Ярош Зоя

Читайте також: Рік потому: як змінилася Наталя Борисюк з Тернопільщини, за яку вболіває вся Україна (Фото 18+)

Exit mobile version