Опісля 11 років життя з тираном, мама з 5-ма дітьми втекли з дому: потрібна допомога

11 років подружнього життя, які в одну мить забрали все, навіть домівку. Жінка, рятуючи себе та п’ятьох своїх діточок, наважилася втекти від тирана. Йшла в нікуди.

Зараз багатодітна мати оселилася в закинутому будиночку, який для неї неї знайшли небайдужі люди. Та у помешканні немає абсолютно нічого – ні меблів, ні побутової техніки. Немає навіть місця, де б можна приготувати дітям вечерю. Вік малюків – 11, 10, 5, 3 та 1 рік. Про це у мережі Фейсбук розповіла Kupchyk Olena.

“11 років життя з тираном. Втеча. Без речей,одягу,з п‘ятьма дітьми на руках куди очі бачать,тільки подалі від побоїв, знущань. Уляна з дітками тиждень проживає в будинку, який допомогли знайти люди. Старенька хата, повністю пуста і чорна.

Три дні, сім’я спала на голій підлозі. Односельці допомогли чим могли – ковдри, одяг, але цього мало. Уляна вже встигла пофарбувати підлогу, побілити стіни в одній кімнаті. Не зловживає алкоголем.

Сусіди побачивши, що ми приїхали, емоційно просили допомогти цим дітям та мамі. Жінка сирота при живих батьках. Ці діти-чудо! Ця мама -хоче почати інше життя!”, – зазначає Kupchyk Olena.

Серед найбільш необхідних речей:

Якщо у вас є змога допомогти багатодітній мамі, звертайтеся до Kupchyk Olena.

Читайте також: Зоя Ярош з Тернопільщини понад два роки бореться з раком 4-ї стадії: потрібна допомога

Exit mobile version