“Без сліз дивитися на себе не можу. Задихаюся”: термінової операції потребує Оксана Манасян

Фото: Оксана Манасян

Жінка, яка живе зі страхом одного дня просто не прокинутися. Жінка, серце якої розривається, коли вони дивиться на донечку, бо знає – якщо зараз себе не врятує, то дитина осиротіє… Жінка, яка не може стримати сліз, дивлячись на себе… Історія Оксани Манасян.

До журналістів “Файного міста” з особистим проханням звернулася одна із героїнь наших попередніх статей. Колись жінка потребувала допомоги сама, а зараз на підтримку небайдужих дуже сподівається її подруга. Оксана Ожибко повідала журналістам про Оксану Манасян, яка проживає у Кропивницькому та важко хворіє – екстремальний ідіопатичний сколіоз дорослого. Хвороба швидко прогресує, хребет викривлений на 109 градусів, через що сильно страждають усі внутрішні органи. Жінці терміново потрібно зробити операцію, та коштів, аби її оплатити, у неї, на жаль, немає.

Читайте також: “Дивитися у дзеркало більше не страшно”, – Оксана Ожибко з Тернопільщини

44-річна Оксана Манасян – уродженка Кіровоградської області. Хворобу медки діагностували у жінки ще в дитинстві. Проте впродовж кількох останніх років стан здоров’я значно погіршився і вона змушена була залишити навіть роботу. І от уже минає два роки, як пані Оксана перебуває вдома. Разом із нею проживають 13-річна донечка та матуся.

“Останні два роки я не працюю через те, що стан мого здоров’я значно погіршився. Сколіоз виявили у мене ще в дитинстві. Я багато лікувалася, їздила у санаторії, проходила курсі масажів, носила корсет. Та всі ці процедури не зупинили розвиток сколіозу. Зараз його куб 109 градусів. Ребра дуже здавили всі внутрішні органи, а особливо відчуваються серце і легені. Дуже болять спина та поперек, – розповідає Оксана Манасян.

Оксана Манасян розповіла також й про те, що з кожним днем їй стає все більше не під силу виконувати будь-яку хатню роботу, навіть найпростішу. А ще через хворобу дуже важко дихати. Боїться, що одного дня може просто задихнутися.

Часом дуже важко дихати, не хватає повітря. Хатня робота дається важко. Про зовнішній вигляд вже навіть не говорю. На спину без сліз не можу дивитися. Важко жити і морально, і фізично у такому стані. З’явилися страхи, що колись так задихнуся і дитина залишиться сама”, – плачучи, продовжує розповідь пані Оксана.

Порятунок для Оксани Манасян існує – операція. Нещодавно жінка пройшла обстеження у столичних медиків, здала всі необхідні аналізи. Та єдина велика перешкода на шляху до одужання – це катастрофічний брак часу та повна відсутність коштів.

“Лікарі мене обстежили і погодилися прооперувати. Сказали, що часу у мене дуже мало, адже кут викривлення хребта дуже великий, а хвороба й досі прогресує. Ще трошки і вони вже нічим не зможуть допомогти. Операція для мене – єдиний порятунок та шанс на повернення до нормального життя. Вартість операції – 300 тисяч гривень”, – каже Оксана Манасян.

Операція призначена на вересень цього року. Тож, якщо ви можете допомогти Оксані Манасян – зробіть це. Повірте, важлива кожна гривня. Бо якщо порахувати, то у такому випадку потрібно, щоб зі всієї України відгукнулися лише 300 тисяч осіб. А якщо хтось матиме змогу і перерахує більшу суму… Розумієте?… Разом ми зможемо врятувати жінці життя.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк: 5168 7427 3024 3452

Читайте також: “Серце розривається. Очі сина повні страху, а вдіяти нічого не можу”: тернополянка благає про допомогу

Exit mobile version