“Дивитися у дзеркало більше не страшно”, – Оксана Ожибко з Тернопільщини

Із героїнею сьогоднішньої історії журналістів “Файного міста” доля познайомила ще минулоріч. Тоді за допомогою до редакції звернулася жителька Буцнева Оксана Ожибко. Жінка потребувала термінової операції. І сьогодні вона знову написала на адресу “Файного”, аби розповісти, чим завершилася її історія і, звісно, подякувати усім, хто свого часу не залишив з бідою наодинці.

“Боюся дивитися на себе у дзеркало, бо знаю, що дальше буде тільки гірше”, – саме такими словами 12 місяців тому розпочала свою розповідь пані Оксана. Жінка повідала, що у 16-річному віці медики діагностували в неї сколіоз 3 ступеня. Тоді й розпочала довготривале лікування. Проте, процедури, масажі та різні вправи не принесли бажаного результату.

Звернутися за допомогою до людей пані Оксану підштовхнуло різке погіршення стану здоров’я. Вона не лише відчула негативні зміни в організмі, а й побачила їх. Кут нахилу хребта становив вже 75 градусів. Також появився біль, який з кожним днем лише зростав.

Оксана Ожибко добре розуміє, що без допомоги небайдужих людей у неї нічого б не вийшло. Зізнається, почала вірити у дива, а також у те, що двері таки відчиняють, якщо у них стукати.

Операція позаду. І сьогодні жінка щаслива. Вона має можливість доглядати за своїм хворим батьком. Здатна подбати й про себе.

“Файне місто”, дуже хочу подякувати Вам за Вашу допомогу. З вашою допомогою та допомогою багатьох людей, гроші зібрали швидко. 21 жовтня 2020 року мене прооперували. Операція пройшла успішно, зараз в мене все добре. Велике дякую, ще раз”, – каже Оксана Ожибко.

Прооперували Оксану вітчизняні лікарі. Хірургічне втручання відбувалося в одній із столичних клінік. Вартість процедури – понад 200 тисяч гривень. І ці кошти зібрали для жительки Тернопільщини ви, дорогі благодійники. Міцного вам здоров’я.

Читайте також: “Серце розривається. Очі сина повні страху, а вдіяти нічого не можу”: тернополянка благає про допомогу

Exit mobile version