На Тернопільщині відкрили пам’ятник Герою російсько-української війни (Відео)

Фото: мережа Інтернет

На Тернопільщині у селі Увисла Чортківського району відкрили пам’ятник розвіднику Михайлу Цимбалістому. Військовий загинув у зоні ООС в 2019 році.

Пам’ятник буде завжди нагадувати не лише про Михайла, а й про героїзм тисяч українців, які віддали своє життя, але зупинили на Донбасі московську орду.

Світла пам’ять про підполковника Цимбалістого назавжди збережеться в наших серцях. Пам’ять про нього збережеться у віках. Герої не вмирають. Слава Україні!”, – зазначив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Український військовик, майор Збройних сил України, учасник російсько-української війни Михайло Васильович Цимбалістий народився в родині військових. Батько — підполковник запасу, брат — підполковник ЗСУ. Був поранений снайпером 13 вересня 2019 року в зоні ООС. Загинув 14 вересня 2019 року.

Зазначимо, що У Тернополі на честь загиблого Михайла Цимбалістого планують назвати одну із вулиць. З такою пропозицією виступила депутат Христина Феціца під час другої сесії Тернопільської міської ради VIII скликання. Ініціативу підтримали 39 депутатів. Детальніше: Одну з вулиць Тернополя планують назвати на честь загиблого військового (Відео)

Читайте також: Ворожа куля обірвала життя батька двох дітей: Володимир Яськів – історія людини з великої букви

Exit mobile version