Одну з вулиць Тернополя планують назвати на честь загиблого військового (Відео)

Фото: мережа Інтернет

У Тернополі одну із вулиць планують назвати на честь загиблого у 2019 році в зоні ООС військового Михайла Цимбалістого. З такою пропозицією виступила депутат Христина Феціца під час другої сесії Тернопільської міської ради VIII скликання. Ініціативу підтримали 39 депутатів.

“13 вересня 2019 року у зоні ООС від кулі снайпера загинув військовий з Тернопільщини Михайло Цимбалістий. Пропоную вшанувати  пам’ять Героя, назвавши одну із вулиць у Тернополі в честь загиблого Героя, а також встановити на фасаді ЗОШ № 29 пам’ятну дошку”, – зазначила Христина Феціца.

Михайло Васильович Цимбалістий – український військовий, майор Збройних сил України, учасник російсько-української війни.

Народився 29 липня 1985 року в селі Увисла Гусятинського району Тернопільської області, у родині військових. Батько — підполковник запасу, брат — підполковник ЗСУ. Поранений снайпером 13 вересня 2019 року в зоні ООС. Помер 14 вересня 2019 року. Похорон відбувся 16 вересня 2019 року в м. Тернополі. Поховали на Алеї Героїв Микулинецького кладовища.

Читайте також: На Луганщині загинув військовий з Тернопільщини Володимир Рудик

Exit mobile version