У Тернополі збирають “Шкільний портфелик” для потребуючих дітей (Відео)

У Тернополі стартувала благодійна акція “Шкільний портфелик”. Благодійники та всі охочі можуть принести рюкзаки та шкільне приладдя для потребуючих дітей. Акція триватиме до 29 серпня.

За словами директора Тернопільського благодійного фонду “Карітас” о. Андрія Марчука, акцію проводять щорічно вже більше 20-ти років. Збирають зошити, циркулі, олівці, фломастери, ручки, пластилін – все те, що необхідно дитині для навчання у школі.

Наразі зібрали ручки, зошити, пенали, папки, олівці, пластилін, альбоми.

Цю акцію ми проводимо перед початком навчання. Маємо під опікою дуже багато діток шкільного віку і сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах. Кожного року ми мусимо просити всіх, щоби підтримали нашу акцію. Для нас дуже-дуже важливо, щоби ця акція завжди проходила гарно, добре, тому що ми її переживаємо разом з дітками. Дітки, які отримають цей портфелик, мають подвійну потіху. Для них є цікавість, що є в шкільному портфелику. А друга річ, я особисто кожного року за тих всіх діток радію, тому що вони вже, йдучи до школи, почуваються на рівні з тими, хто є достатній і хто не має потреби, – розповів “Файному місту” директор Тернопільського благодійного фонду “Карітас” о. Андрій Марчук.

Приносити речі можна за адресою: Тернопільський благодійний фонд «Карітас», вул. Замонастирська ,1.

Читайте також: У Тернополі готують безкоштовні обіди для потребуючих (Відео)

Exit mobile version