Вакцина сама до вас приїде: в Україні пункти щеплення облаштовують у тролейбусах (Відео)

Фото з відкритих джерел

У Кропивницькому вирішили зробити мобільні пункти вакцинації ще мобільнішими. Відсьогодні, 30 липня, містяни зможуть зробити щеплення неподалік від домівок. Про це повідомляє ТСН.

Комунальні тролейбуси їздитимуть віддаленими районами та щепитимуть охочих. При собі треба мати лише паспорт. Медики сподіваються охопити вакцинацією маломобільних, передусім немолодих людей, для яких виїхати зі свого району – проблема. Відтак вакцина сама до них приїде.

Спеціально призначений для цієї місії тролейбус добре вимиють, проведуть у салоні дезинфекцію кварцевою лампою. Буде облаштоване робоче місце медсестри, і навіть підключать Wi-Fi.

Попередньо відомо, що тролейбус буде підготовлений, добре помитий. Дезинфікуватимуть салон транспорту кварцевою лампою. Буде також облаштоване робоче місце медсестри – столики: один для вакцинації, інший – для введення даних в електронну базу.

Читайте також: “Модерна” і “Коронавак” – у будні, а Pfizer – на вихідних: у Тернополі всі охочі можуть отримати щеплення у додаткових центрах вакцинації

Exit mobile version