“Модерна” і “Коронавак” – у будні, а Pfizer – на вихідних: у Тернополі всі охочі можуть отримати щеплення у додаткових центрах вакцинації

Фото: з відкритих джерел

У процесі активного 5-го етапу вакцинації проти коронавірусної хвороби у Тернополі діють додаткові центри вакцинації. На базі Центру масової вакцинації населення, що на проспекті Злуки, 45, можна отримати щеплення Мoderna. Усі охочі можуть записатися на сайті medical.te.ua та отримати свою дозу вакцини, повідомляють у Тернопільській міській раді.

На вихідних центри вакцинації населення будуть працювати винятково з вакциною Pfizer для тих людей, які протягом тижня мали змогу записатися в електронну чергу на сайті Центру первинної медико-санітарної допомоги.

Натомість “Модерною” буде тривати вакцинація людей за адресою Коцюбинського, 3 (спорткомплекс Тернопільського національного медичного університету).

Також пункт вакцинації на вул. Руській, 47 працює з вакциною “Коронавак” для усіх охочих з понеділка по п’ятницю з 9:00 по 16:00.

Пункт вакцинації на вул. Шпитальна проводить ревакцинацію “Астра Зенека” з понеділка по п’ятницю з 9:00 по 16:00, а також проводить вакцинацію та ревакцинацію вакциною “Коронавак”з понеділка по п’ятницю з 9:00 по 16:00.

Нагадуємо, що з початком 5 етапу вакцинації функція запису через додаток “Дія” не працює. На сьогоднішній день записатися на вакцинацію має змогу кожен охочий через електронну чергу на сайті ЦПМСД, або за телефоном гарячої лінії Центру вакцинації 067-881-10-66.

Читайте також: «Я зовсім не боялася. Відразу пішла, бо треба зберегти ще свою старість»: 100-тисячна провакцинована від коронавірусу жінка радить вакцинуватися усім

Exit mobile version