«Я зовсім не боялася. Відразу пішла, бо треба зберегти ще свою старість»: 100-тисячна провакцинована від коронавірусу жінка радить вакцинуватися усім

Фото: мережа Інтернет

На Тернопільщині активно триває вакцинальна кампанія проти коронавірусної хвороби. 21 липня було провакциновано рівно 100 000 людей. Стотисячною особою, яка отримала щеплення від Covid-19, стала 72-річна жителька Великої Березовиці Василина Сковронська. Жінка каже, почувається добре.

Я зовсім не боялася. Відразу відважилася і пішла, бо треба зберегти ще свою старість. Почуваюся навіть дуже добре. Не відчула, що вже другий раз провакцинована. Ніяких ускладнень, ніякої температури, як-то люди мають. Після першої вакцинації також себе дуже добре почувала. Легко перенесла, – розповіла “Файному місту” Василина Сковронська.

Пані Василина отримала вакцину разом зі своїм чоловіком, оскільки щеплення спочатку робили старшим людям. А тепер вже і дітям будуть. Жінка усім радить вакцинуватися, не задумуючись.

Для мене це було дуже несподівано, але дуже приємно. Я була дуже схвильована. Не могла собі взагалі такого уявити, що я потрапила в сто тисяч, – ділиться враженнями Василина Сковронська.

Нагадаємо, що в Україні і на Тернопільщині розпочався 5-й етап вакцинації від COVID-19. Це означає, що кожен охочий від 18 років може отримати щеплення від коронавірусу.

Читайте також: 5 етап вакцинації в Україні: з якими щепленнями можна їхати за кордон

Exit mobile version