“Народ непереможний”: на Тернопільщині чоловік обурений позицією водіїв

Фото: мережа Інтернет

На Тернопільщині чоловік обурений тим, як поводять себе водії. Він зазначає, що зараз у Бережанах триває демонтаж мосту на вулиці Тернопільській. Перед початком робіт відповідні служби встановили всі необхідні дорожні знаки. Та керманичі на них не зважають. Їдуть тим маршрутом, яким не можна. Згодом вони виявляють, що подальший рух неможливий через перекриття ділянки, розвертають транспорт і тим спричиняють додаткові труднощі у роботі служб.

Чоловік не розуміє, чому водії замість того, щоб дотримуватися певних норм та закону, ігнорують їх. Невже українці не спроможні виконувати елементарні тимчасові вимоги задля подальшого покращення умов життя.

«Є вислів: “Народ непереможний”. Є вислів, де дійсно непереможний тупий ідіотизм “народу за кермом”.Демонтують міст по вулиці Тернопільській. На перехресті Тернопільської і Привокзальної знак – об’їзд.  В доповнення знаку стоїть живий працівник, який пояснює, що проїзду немає. І що? Кожен другий водій «плює на знак», і на того регулювальника! І те бидло продовжує їхати. До моста. І впирається в реальність – мостом не проїдеш!!! Воно розвертає авто і повертає. Зрозуміло, що, мабуть, треба дивитися на знаки і виконувати їх вимоги», – зазначив Михайло Бойко у спільноті «Бережанці та бережанська діаспора.

Читайте також: В Україні запрацював новий порядок сплати штрафів за порушення ПДР

Exit mobile version