Крики про допомогу: у Тернополі патрульні допомогли 60-річному чоловікові з травмами

Фото: патрульна поліція Тернопільської області

20 липня близько 5:00 на лінію 102 надійшло повідомлення, що в Тернополі на вулиці Вільховій в одній із квартир чути крики про допомогу. До поліції зателефонували мешканці будинку на Вільховій, як виявилось пізінше, – сусіди. На місці події патрульні з’ясували, що інформація, надана заявниками, правдива.

За дверима квартири доносилося благання чоловіка про поміч, на дзвінки та прохання відчинити двері ніхто не реагував, тому поліцейські викликали рятувальників, які й допомогли потрапити всередину. В помешканні вони виявили чоловіка, який перебував у безпорадному стані. Окрім того, в нього був відкритий перелом гомілки, який він отримав, з його слів, з власної необережності, – повідомляє патрульна поліція Тернопільської області.

Поліцейські надали 60-річному чоловікові домедичну допомогу та викликали медиків “швидкої”, які госпіталізували потерпілого.

Шановні громадяни: якщо ви помітили, що ваші знайомі, сусіди довго не виходять на зв’язок, не зволікайте, а одразу телефонуйте 102, адже вчасне реагування та допомога може врятувати життя, – висловлює прохання патрульна поліція Тернопільської області.

Читайте також: Патрульні закликають не залишати автомобілі під деревами і біля каналізаційних решіток

Exit mobile version