Служба виклику авто “549” у Тернополі: досвідчений водій про переваги та особливості роботи (Відео)

Автомобілі високого класу, досвідчені водії та оперативні диспетчери. Служба виклику авто “549” діє на ринку пасажирських перевезень Тернополя уже багато років, щоразу доводячи -“якість-ціна-комфорт” можуть вдало поєднуватися і поєднуються. Про особливості роботи у “549” кореспондентам “Файного міста” розповів водій з багаторічним досвідом Ігор Бебко.

У Службі виклику авто чоловік працює більше 5-ти років. Вибором місця праці задоволений, є з чим порівняти. Каже, окрім гідного заробітку, має можливість спілкуватися з цікавими людьми, а ще – гнучкий графік роботи.

“Роботою задоволений. Час обираю сам, ні до кого не прив’язаний. До того ж задовільняє гнучкий графік – можна працювати 2 години, можна чотири, а можна і більше. Все залежить від людини: хочеш працювати – будеш мати більше грошей”, – розповідає Ігор Бебко.

Для кожного працівника є важливим наявність достатнього обсягу роботи. Ігор Бебко каже, у “549” кількість замовлень задовільняє. Відзначає, що і пасажири сервісом цілком задоволені.

“Службу виклику авто “549” люди дуже хвалять. Ті клієнти, яких я возив і вожу, кажуть, що завжди є автомобіль для них, що транспорт новий, технічно справний, комфортний”, – зазначає водій.

Відзначимо, що Служба виклику авто “549” постійно оновлює автопарк. До послуг пасажирів автомобілі марки: Mitsubishi ASX, Ford Fusion, Nissan Qashqai, Toyota Camry, Hyundai Sonata та інші. Окрім цього, служба забезпечує не лише індивідуальне обслуговування пасажирів. Для установ, підприємства та організацій на основі агентського договору діє послуга з перевезення працівників.

Детальніше про послуги Сервісу виклику авто “549” у Тернополі – у попередньому матеріалі “Файного міста”: Сервіс виклику авто “549” – лідер на ринку пасажирських перевезень у Тернополі

Більше про роботу у “549” – у відеоматеріалі.

Читайте також: Нелегальна праця: скільки штрафу сплатить роботодавець за “неофіційного” працівника (Відео)

Exit mobile version