Сервіс виклику авто “549” – лідер на ринку пасажирських перевезень у Тернополі

Сервіс виклику авто “549” – лідер на ринку пасажирських перевезень у Тернополі. Таксопарк служби нараховує понад півтисячі автомобілів високого класу, за кермом яких працюють лише досвідчені водії. Оформити ж замовлення, а за необхідності отримати інформаційну допомогу, клієнтам сервісу допоможуть кваліфіковані диспетчери.

Сервіс “549” працює у Тернополі впродовж багатьох років. Щоразу послугами служби користуються все більше жителів та гостей міста. Аби забезпечити комфортні умови під час поїздки, автопарк постійно оновлюється. До Вашої уваги автомобілі марки: Mitsubishi ASX, Ford Fusion, Nissan Qashqai, Toyota Camry, Hyundai Sonata та інші.

Сервіс виклику авто “549” забезпечує не лише індивідуальне обслуговування пасажирів. Для установ, підприємства та організацій служба пропонує на основі агентського договору послугу з перевезення працівників. Зокрема:

Користуючись послугами Сервісу виклику авто “549”, державні та приватні підприємства отримують:

Доступна клієнтам служби також послуга й з трансферу. Водій без жодних проблем зустріне Ваших гостей в аеропорту чи на залізничному вокзалі, та доставить за потрібною адресою.

Якщо ж Вам потрібно доставити лист, документи, квіти, подарунок чи будь-який інший вантаж – також телефонуйте за номером телефону “549”. Кур’єрська доставка виконується швидко, вчасно, по місту та області. Сервіс виклику таксі гарантує:

А незабаром очікуйте міську доставку окремим сервісом “549 MARKET”.

Трапляються випадки, коли клієнту потрібен “свій” водій. У цьому разі скористайтеся послугою “Драйвер”. Зауважимо, що лише власник автомобіля відповідає за рішення доручення керування його автомобілем водію.

Турбуються у Сервісі виклику таксі “549” й про безпеку маленьких пасажирів. До ваших послуг – авто з дитячим кріслом. Для цього Вам потрібно під час оформлення замовлення вказати, що з Вами подорожує дитина та її вік. Подача автомобіля- до 15 хвилин.

Ще однією послугою, яку надає клієнтам служба “549”, є “Технічна допомога”. Спеціалісти готові надати екстрену технічну допомогу у будь-якій ситуації:

У Сервісі виклику авто діє готівкова та безготівкова система оплати. Увага! Для здійснення оплати за допомогою терміналу безпосередньо в авто, Вам потрібно повідомити про це диспечтера завчасно – під час оформлення замовлення.

Відзначимо, що при замовленні авто із веб-сайту та онлайн-сервісів клієнт отримує кешбек. За кожну виконану поїзду по онлайн-замовленню на рахунок клієнта зараховуються три бонуси. 35 бонусів – знижка на поїздку 35 гривень. Термін дії бонусів отриманих за кожну виконану поїзду по онлайн-замовленню – 384 год (16 днів) з моменту нарахування. Переглянути залишок Бонусів клієнт завжи має змогу у своєму власному онлайн-кабінеті.

Для постійних клієнтів Сервіс виклику авто “549” надає знижки.

Здійснити замовлення можна за допомогою мобільного додатку або ж на сайті 549.com.ua, а також зателефонувавши за номером телефону “549”.

Важлива інформація: авто 549 щоденно проходили і проходять озонування та дезінфікуються. ​​​​​​​Окрім парової очистки, здійснюється також ретельне протирання усіх деталей дезінфікуючою рідиною ВІРОСАН. Водії забезпечені масками, антисептиками для рук.

Exit mobile version