“Таланти файного міста”: харизматичний та багатогранний Дмитро Худик з Тернополя (Відео)

Музика обрала його, а він віддав їй своє серце… У рамках авторського проекту студія “Файного міста” продовжує знайомити українців з талантами Тернопільщини. Сьогодні ми у гостях в харизматичного, позитивного та багатогранного юнака Дмитра Худика. Хлопець змалечку вивчає музичне мистецтво. Особливо до душі йому припав акордеон.

Музична історія Дмитра Худика розпочалася, коли він ще ходив у 4-й клас. Тоді він вперше переступив поріг музичної школи.

Я пішов у музичну школу, там займався. Тоді я був у класі четвертому. Закінчив навчання, коли був вже у 10-му класі. Обрав акордеон і не полишав цього інструмента, а лише удосконалював навички гри на ньому”, – розповідає Дмитро Худик.

Хлопець багато трудився, брав участь у багатьох конкурсах та фестивалях. Займав призові місця. Каже, усе завдяки вчителеві.

“Їздив спочатку на конкурси місцевого рівня, тернопільські. Займав призові місця. Згодом на всеукраїнські. Перший такий конкурс відбувався у Кіровограді. Уже не дуже пригадує, але, здається, там я посів друге місце. І після цього ми їздили практично щороку до 7-го класу музичної школи.

Своїми успіхами завдячую моєму вчителю Ігорю Андрійовичу Рогачу”, – продовжує розповідь музикант.

Дмитро Худик зізнається, тоді, багато років назад, навчатися у музичній школі було бажанням виключно батьків. Сьогодні ж любить цю справу понад усе і вдячний матері з батьком за такий вибір.

“Насправді я дуже не хотів ходити до музичної школи, але так склалося, що всі мої однолітки та брат ходили туди. І я пішов також. Пізніше дещо, але пішов до музичної школи. Після закінчення школи я вступив до вишу, але музикою продовжував займатися. Гра на акордеоні стала тоді моїм хобі, мене запрошували до участі у різних концертах“, – каже Дмитро Худик.

І хоча на конкурси Дмитро Худик більше не їздить, та музику не полишає. Грати на акордеоні буде й надалі. Окрім цього, хлопець захопився також грою на гітарі та фортепіано, а ще – співом.

“Співаю я гурті, створеному в університеті. Поки що ми випустили тільки одну пісню, але одразу після цього нас запросили відкривати головну ялинку у Тернополі. Ми дуже тішилися з того, – відзначив хлопець.

У найближчому часі гурт планує записати нові пісні. Більше – у відеоматеріалі.

Читайте також: “Таланти файного міста” або сотні сердець у полоні гурту “МВС” з Тернопільщини (Відео)

Exit mobile version