“Таланти файного міста” або сотні сердець у полоні гурту “МВС” з Тернопільщини (Відео)

Студія “Файного міста” розпочинає черговий авторський проєкт “Таланти файного міста”, у рамках якого знайомитиме жителів краю та всієї України з обдарованими людьми. Сьогодні у гостях новостворений гурт “МВС”.

Назва гурту не випадкова. Започаткували його троє хлопців – Мирослав Шеремета, Володимир Дячук та Ярослав Несін (Славік). Перша пісня у виконанні юних талантів побачила світ у 2020 році, під час карантину.

“Гурт у нас утворився дуже смішно. В нашому колективі є хлопець на ім’я Мирон, він захотів писати пісні. Попросив Володимира встановити спеціальну програму. Володя його послухав.

Тоді ми в селі були, коли Володимир покликав нас збирати картоплю. Опісля, як це прийнято в селі, пішли до нього у гості. І Мирон каже, мовляв, давайте будемо пробувати щось писати. Так, у той вечір у нас виникла ідея створити гурт”, – розповідає учасник гурту Ярослав Несін.

Музику і слова хлопці пишуть самостійно. Сьогодні у доробку гурту шість пісень.

Першу пісню ми писали всі разом. У нас було таке натхнення, заохочення написати файну пісню на карантині. Бо колись так не було, такого ніхто не мав і не бачив. А ми хлопці собі прості зі села написали і тішилися з того. Подумали, треба ще відзняти кліп та закинути в Інтернет, най люди бачать, слухають. І так 19 квітня перша пісня побачила світ, – каже Володимир Дячук.

Роботи бойс-бенду людям сподобалася. У коментарях під відео слухачі відгукуються позитивно, пісні – поширюють. Відтак, тріо вирішило на досягнутому не зупинятися. Тож побажаймо хлопцям творчих успіхів та натхнення, і насолоджуймося їхніми піснями.

Читайте також: Усмішка, що торкається душі: допомоги потребує маленька Аня Антоляк З Тернополя (Відео)

Exit mobile version