Їхав з Тернополя на відпочинок, та помер у потязі: що трапилося із 27-річним чоловіком (Відео)

Смерть у потязі Рахів-Київ, який виїхав з Тернополя, вразила багатьох українців. Що трапилося з 27-річним чоловіком та чи можна було уникнути трагедії – з’ясовували журналісти.

Відомо, що всього за дві години до нещастя чоловік впав з полиці і вдарився потилицею. Почувався добре, тож за допомогою до медиків не звертався. У той же час в “Укрзалізниці” стверджують, що полиця була цілою і неушкодженою, ремені безпеки там теж були, але загиблий ними не скористався. 

“Це все бачила його дружина. Почула, як він упав. Руки, ноги, голова були цілі. Це було близько 3:00 ночі, а біля 5:00 години вона побачила, що чоловік змінився в обличчі, що з ним не все гаразд”, – розповідає начальник потяга.

У вагоні серед пасажирів знайшлася жінка-медик. Вона намагалася реанімувати чоловіка до того моменту, коли потяг зупинився на найближчій станції у Фастові, та безрезультатно. Після зупинки до порятунку пацієнта долучилися бригада лікарів швидкої допомоги. Вони проводили реанімацію та, на жаль, врятувати життя людині їм не вдалося. Медики констатували смерть.

Зараз з’явилася неофіційна інформація про те, що чоловік напередодні поїздки вживав алкоголь, але у незначній кількості. Пасажири, які подорожували разом із подружньою парою в одному вагоні, навіть не помітили, що чоловік міг бути в стані алкогольного сп’яніння. Він поводився спокійно. Чи може вживання алкоголю бути пов’язаним зі смертю людини – поки невідомо. Причину смерті чоловіка сьогодні встановлює медична експертиза. Триває слідство.

“Синців, забоїв чи подряпин на тілі чоловіка не виявили. Тож смерть наразі кваліфікують як нещасний випадок. Також, кажуть, загиблий вживав алкогольні напої напередодні поїздки. Але точну причину смерті мають встановити медексперти”, – зазначають у поліції.

Читайте також: Наділа пакет на голову і душила: чому тернополянка хотіла вбити власних діточок 

Exit mobile version