У Тернополі 17-річна дівчина хотіла вчинити самогубство (Відео)

У Тернополі врятували 17-річну дівчину, яка хотіла вчинити самогубство. Неповнолітня сиділа на краю даху та хотіла стрибнути. Про це повідомили у патрульній поліції Тернопільської області. 

Моя знайома має намір покінчити життя самогубством!” — такий виклик надійшов поліцейським опівночі 28 травня. Заявник розповів про те, що на вулиці Бригадній, на даху одного з будинків, перебуває його знайома та має намір вчинити самогубство. Патрульні одразу ж виїхали за вказаною адресою.

Піднявшись на дах недобудови, спільно із працівниками Тернопільського районного управління поліції, інспектори виявили молоду дівчину, яка сиділа на краю покрівлі та плакала. Патрульні розпочали із нею розмову, розпитали про те, що її турбує, заспокоїли та вмовили спуститися донизу, у безпечне місце, аби не трапилося непоправного.

Окрім того, вона перебувала в стані алкогольного сп‘яніння і, спускаючись донизу, часто втрачала свідомість. Поліцейські надавали потрібну домедичну допомогу та згодом передали дівчину медикам, які й шпиталізували її до лікувального закладу. Також охоронці порядку повідомили про подію і працівників ювенальної превенції, оскільки дівчині 17 років.

Із неповнолітньою працюватимуть спеціалісти. Переглянути відео ви можете за посиланням ТУТ:

https://fb.watch/5Qh183NQ_W/

Читайте також: На Тернопільщині донька благає допомогти врятувати життя її мамі

Exit mobile version