На Тернопільщині донька благає допомогти врятувати життя її мамі

Негайної допомоги небайдужих потребує 50-річна жителька Теребовлі Леся Малишева (Ярошевська). У жінки внутрішньочерепне новоутворення. Захворювання виявили нещодавно. Потрібна термінова операція, вартість якої є захмарною для простої української родини. Тож донька пані Лесі Лідія Квіс благає всіх, хто має можливість, допомогти врятувати життя її матері.

“До нашої родини прийшла біда. Після хвороби Ковід-19 моя мама довший час не одужувала. Ми почали бити на сполох. Виявилось, що у неї субсупратенторіальне позамозкове об’ємне новоутворення пінеальної ділянки головного мозку, внаслідок якого утворилась обструктивна тривентрикулярна гідроцефалія, вестибуло-атаксичний синдром та когнітивні розлади.

Лікарі кажуть, що пухлина утворилась в важкодоступному місці, потрібне термінове хірургічне втручання. Операція дуже дорога. Таких коштів у нас немає. Просимо усіх небайдужих допомогти. Кожна гривня важлива”, – розповідає Лідія Квіс.

Як розповіла журналістам “Файного міста” Лідія Квіс, стан мами зараз важкий. У жінки порушена координація рухів, головні болі, періодична втрата пам’яті. На жаль, все, що на цьому етапі можуть зробити лікарі – це підтримувати стан жінки, аби він не погіршився ще більше. Та хвороба невблаганна – без операції не обійтися.

“Маму прооперують вже цієї суботи-неділі. Рахунок нам ще не озвучили. Сказали, що завтра повідомлять. Направили на операцію у клініку, яка розташована в Ужгороді. Аби туди дістатися, потрібен транспорт. Під час поїздки мама має бути у лежачому положенні. Разом з нею їде мій батько, я та лікар. Відповідного автомобіля на цей час немає, а він потрібен терміново. Можливо, хтось відгукнеться, хто має можливість нам допомогти транспортувати маму до Ужгорода. Це може бути маленький бус чи мінівенчик. Я вас дуже прошу, відгукніться, якщо у вас є можливість нам допомогти. Дякую кожному, хто допомагає та молиться”, – додає пані Лідія.

Вдома на жінку очікують з нетерпінням чоловік, молодша донечка та 9-річна внучка. Не знаходить покою й материнське серце – старенька мама пані Лесі слізно молиться, аби люди не залишили їхню родину наодинці з бідою.

Тож якщо у вас є можливість допомогти – зробіть це. Ніхто не знає, коли і у чиї двері постукає біда наступного разу.

Реквізити для допомоги:

Номер картки:

Приват Банк: 5168755461603074 – Малишева Яна (донька)

Приват Банк: Малишев Володимир

4149499154709883 – гривня

4149499154709834 – євро MALYSHEV VOLODYMYR

4149499154709800 – долар MALYSHEV VOLODYMYR

Нагадуємо, якщо вам чи вашим рідним, друзям, знайомим потрібна допомога, ви можете написати нам на сторінці “Файного міста” у Фейсбук або ж зателефонувати за номером телефону: 067-799-39-77. У рамках авторського проекту “Світло надії” студія “Файного міста” розповідає про людей, які опинилися у скрутній ситуації та потребують допомоги та підтримки.

Читайте також: У родині Беспалових з Тернопільщини подвійна трагедія: потрібна допомога

Exit mobile version