У родині Беспалових з Тернопільщини подвійна трагедія: потрібна допомога

Народилися здоровими міцними дітьми, а вже через десяток років доля посадила молодих, повних сил, юнаків в інвалідні візки. Спершу трагедія трапилася із старшим сином, а згодом – з молодшим. Життя родини Баспалових змінилося докорінно і назавжди. І тепер батьки, які сподівалися на старість помочі від Максима та Віктора, мусять довіку бути самі їм опорою.

Історія Віктора Жгутова, старшого сина, розпочалася 10 років тому. Саме тоді. Трагедія трапилася в останній день весни. Один невдалий стрибок і 18-річний хлопець більше ніколи не встане на ноги. Біла лікарняна палата, якийсь хаос і вбивчі слова лікаря про травму хребта назавжди закарбувалися у пам’яті молодого чоловіка.

Детальніше читайте: “Для держави я непрацездатний, який має сам себе забезпечити” – історія чоловіка з інвалідністю

Минулоріч нещастя повторилося – з молодшим сином. Хлопець потрапив у ДТП. Травми були настільки важкими, що за життя хлопця лікарям довелося боротися не один тиждень. Спочатку Максим Беспалов перебував у комі. До свідомості прийшов опісля трьох тижнів перебування у реанімації. Зараз молодий чоловік потребує реабілітації. Його стан важкий.

Детальніше читайте: Терміновий збір коштів на операцію 24-річному жителю Тернопільщини Максиму Беспалову

“Зараз ми збираємо гроші, аби Максим мав змогу пройти курс реабілітації в одній із клінік. Вартість захмарна – 150 тисяч гривень в місяць. І якщо минулого разу я не мав змоги перебувати разом із сином, то тут мені дозволено буде бути поруч. Звичайно, то дуже велика сума і самі ми її збиратимемо дуже і дуже довго. Та сподіваємося, що люди відгукнуться і допоможуть нам.

Нам важко, та опустити руки ми не маємо права. Два наші сини під нашою опікою. Ми мусимо дбати про них. Зараз потрібно зробити все, щоб Максим зумів хоча б робити сам елементарні речі. Бо нині він не говорить, потребує допомоги у всьому практично. Будемо вдячні за будь-яку допомогу”, – каже батько Віктора та Максима В’ячеслав Беспалов.

Відзначимо, що лікування та збір коштів родина Беспалових проводить виключно сама. До жодних благодійних фондів чи людей з проханням допомогти не зверталися. Тому, якщо ви помітите інформацію про збір коштів від чужого імені, перерахунок коштів не здійснюйте і одразу повідомляйте на номер телефону – +38098-954-22-31 (батько).

“Нам повідомили, що люди збирають кошти, мовляв, для лікування нашого сина. Беруть фото, але рахунки вказують не наші. Тому просимо бути дуже обережними у тому, кому перераховуєте кошти. Ми не зверталися нікуди, і гроші збираємо тільки від свого імені”, – додає В’ячеслав Беспалов.

Реквізити для допомоги:

4731 2196 1890 6246 на імя Беспалов В’ячеслав Васильович ( батько Максима ) тел 0989542231

4731 2191 2281 0934 (долари) BESPALOV VIACHESLAV

4731 2191 2281 0942 (євро) BESPALOV VIACHESLAV

Exit mobile version