Терміновий збір коштів на операцію 24-річному жителю Тернопільщини Максиму Беспалову

Фото: "Файне місто"

Редакція “Файного міста” неодноразово розповідала про молодого жителя Тернопільщини, який потрапив у ДТП та отримав важкі травми. Спочатку Максим Беспалов перебував у комі. До свідомості прийшов опісля трьох тижнів перебування у реанімації. Зараз молодий чоловік знаходиться на лікуванні в одній з лікарень Тернополя. Невдовзі йому мають зробити чергову операцію. Сума, яку потрібно зібрати у найкоротший термін, до 30 тисяч гривень.

За словами батька потрепілого Максима В’ячеслаа Беспалова, стан сина стабільний. 24-річний кременчанин впізнає та чує рідних, проте говорити ще не може. Нагадаємо, юнак пережив вже дві операції.

“Син відкрив очі, чує те, що я йому кажу. Говорити не може. Лікарі встановили причину температури, яка постійно була у сина. Провели лікування. Вже тиждень, як температура не підвищується. Дякувати Богу, гематоми у голові зійшли. Чекаємо на операцію. Треба зібрати до купи роздроблені кістки на обличчі та черепі. Лікування буде тривалим. Щодня на медикаменти йде в середньому від тисячі до двох тисяч гривень. На операцію потрібно близько 30 тисяч гривень”, – розповідає батько Максима В’ячеслав Беспалова.

Також В”ячеслав Беспалов зазначив, що окрім 30-ти тисяч, намагається зібрати кошти й на реабілітацію. Чоловік розповів, що після операції Максим перебуватиме в лікарні тиждень-два, а надалі батьки мають самостійно знайти заклад, де син проходитиме реабілітацію. Такий заклад розшукали у Рівному, вартість 28-денного перебування у якому – 40 тисяч гривень.

Нагадаємо,  24-річний Максим Беспалов розбився на мотоциклі. В результаті аварії Максим отримав черепно-мозкову та інші супутні важкі травми. Зараз він перебуває у реанімаційному відділенні Кременецької лікарні. Біля нього постійно перебувають батьки, під опікою який знаходиться ще один син – 28-річний Віктор. У 18 років хлопець невдало стрибнув у річку та отримав травми. Більше на ноги він не встав. Більш детально про життєву історію Віктора Жгутова читайте у нашому матералі: “Для держави я непрацездатний, який має сам себе забезпечити” – історія чоловіка з інвалідністю.

Якщо у вас є змога допомогти – допоможіть будь-ласка. Максим потребує операції, та не менш йому потрібна й реабілітація. Адже травми, отримані у ДТП, важкі та призвели до серйозних негативних наслідків для здоров’я.

Карта ПриватБанку

4731 2191 1433 8969 на імя Беспалов В’ячеслав Васильович ( батько Максима ) тел 0989542231

4731 2191 2281 0934 (долари) BESPALOV VIACHESLAV

4731 2191 2281 0942 (євро) BESPALOV VIACHESLAV

Читайте також: “Я не дурна мама”: скандал через госпіталізацію маленької дитини коментують медики Тернополя

Exit mobile version