Треті роковини смерті: Тернопільщина вшановує пам’ять загиблого на Сході Руслана Муляра (Відео)

Фото: УСБУ в Тернопільській області

Сьогодні минає три роки з дня загибелі бійця тернопільського спецпідрозділу ЦСО «Альфа» полковника Руслана Муляра. У Тернополі на Микулинецькому кладовищі відбулась поминальна панахида за загиблим Героєм. Аби вшанувати пам’ять Руслана Муляра, до могили бійця прийшли його рідні, друзі та колеги – співробітники обласного Управління СБУ, в лавах якого Руслан Муляр прослужив понад 17 років.

Полковник Муляр загинув 26 травня 2018 року під час виконання бойового завдання поблизу окупованого села Жолобок на Луганщині. Разом із бойовими побратимами він потрапив під обстріл російсько-окупаційних військ. Внаслідок ворожої атаки загинули двоє співробітників ЦСО СБУ «Альфа» – полковник Руслан Муляр і прапорщик Юрій Журавльов.

За доблесть і самовідданість виявлені при виконанні службового обов’язку Указом Президента України від 02.06.2018 № 158 Руслан Муляр нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Вічна пам’ять та слава Героям!

Зазначимо, що СБУ ідентифікувала всіх терористів, які причетні до загибелі бійця Тернопільського спецпідрозділу ЦСО “Альфа” полковника Руслана Муляра. Терористам загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Читайте також: Назавжди 24: Тернопільщина вшановує пам’ять загиблого на сході бійця Михайла Григоришина

Exit mobile version