На Тернопільщині благодійники здійснили мрію талановитої бандуристки Марічки Іваніцької (Відео)

Фото з особистого архіву Марічки Іваніцької

Ще два місяці тому багатодітна сім’я з Великої Березовиці, що на Тернопільщині переймалася тим, як здійснити мрію донечки Марічки. Дівчина – талановита бандуристка, музикою займається з семи років і завжди мріяли про професійний інструмент. Тож рідні почали збирати кошти, і за допомогою благодійників їм це вдалося.

Два роки справа зі збору коштів ніяк не могла зрушити з місця. Потрібно було 3 200 доларів. Частину зібрали самотужки, та ще дві тисячі доларів взяти ніде було. Ця сума видавалися для багатодітної родини нереальною. Проте, як довели небайдужі люди, немає нічого неможливого.

Мене дуже торкнув талант Марічки Іваніцької з Великої Березовиці. Сильний голос, спорідненість з бандурою, світлі мрії…

Марійка – талановита бандуристка, співачка, яку чекає велике майбутнє. Вона гідна представляти Україну в світі на найвищому культурному рівні. У дівчини, яка займається музикою з семирічного віку, вже назбирався цілий стос грамот та відзнак за перемоги не лише в конкурсах регіонального рівня, а й у міжнародних. Я хочу, щоб ця обдарована дівчина мала перспективи і можливість розвивати свій талант, щоб сяяла на великих сценах України і світу.

Дуже дякуємо всім, хто відгукнувся на таку нашу ініціативу і будемо далі слідкувати за талантом Марічки, – розповідає виконавча директорка благодійного фонду «Покрова» Любов Вовк.

Марічка Іваніцька щиро дякує усім, хто долучився до здійснення її мрії.

“Бандура мені, як душа. Неначе ми були разом створені колись, були поряд, коли нас Бог створював. Я відчуваю спорідненість із нею. Сьогодні я безмежно дякую кожній людині, яка дозволила собі бути інструментом в Божих руках, – каже бандуристка Марія Іваніцька.

Нагадаємо, аби здійснити мрію Марічки Іваніцької, у соцмережах оголосили збір коштів. На сьогодні ця добра справа вже успішно реалізована.

Читайте також: “Світло надії” для дитини з аутизмом: історія Сашка Рихліцького з Тернопільщини (Відео)

Exit mobile version