У Тернополі діє новостворений обласний центр сприяння територіальній обороні (Відео)

На Тернопільщині створили обласний центр сприяння територіальній обороні. Серед основних напрямків його діяльності: популяризація територіальної оборони та проведення різноманітних вишкільних програм, підготовка та виховання самовідданих, свідомих захисників України, готових у будь-який момент стати на захист територіальної цілісності та Незалежності нашої держави.

Навчальна програма центру включає заняттяз шести дисциплін: вогнева підготовка, правила техніки безпеки при поводженні зі зброєю та вибухонебезпечними речовинами, тактична підготовка, медична підготовка, військова топографія, радіозв’язок та інформаційна безпека, патріотичне виховання», —відзначив в.о. директора комунальної установи Тернопільської обласної ради Назар Харольський.

Навколо центру обєдналися учасники бойових дій, добровольці. В умовах, коли триває війна на Сході України, своїм обов’язком вони вважають допомогти державі готувати свідомих молодих людей, які будуть морально та фізично готовими до несення військової служби та участі у воєнних діях. Детальніше – у відеоматеріалі.

Читайте також: Вперше у Тернополі з’явиться спортивно-рекреаційний туристичний центр із відкритими басейнами на даху

Exit mobile version