Вперше у Тернополі з’явиться спортивно-рекреаційний туристичний центр із відкритими басейнами на даху

Концепція GREENWOOD RECREATION AND SPORTS CENTER – це оздоровлення і відпочинок, релакс і відновлення сил. Особливість центру – відкрите лобі з неймовірним виглядом на Тернопільський став. Гості центру зможуть скористатися сучасним тренажерним залом, зоною SPA, бізнес-центром і спробувати страви у ресторані здорового харчування.

«Працюючи над концепцією закладу, ми використовували досвід провідних закладів у країнах Європи, вивчали вподобання жителів Тернополя. В результаті цього був створений новий бренд GREENWOOD RECREATION AND SPORTS CENTER», – розповів представник центру Володимир Питель.

“Ми відкриваємо нові міста для туристів, створюючи комфортні умови для їхнього відпочинку. Тернопіль – центр західної України. Це місто, у серці якого – мальовниче «Тернопільське озеро».

«Для створення спортивно-рекреаційного туристичного центру наша команда обрала саме Тернопіль. Це одне із найчистіших міст України. Тернопіль знаходиться на перетині магістральних доріг і є зручним для доїзду туристів з інших міст», – наголошує Володимир Питель.

Заклад також стане базою для відпочинку спортсменів, які приїжджатимуть на змагання з водно-моторного спорту, а також для учасників змагань на Водній Арені Тернопіль.

«Розміщення центру у самому серці міста дасть гостям можливість не витрачати час на дорогу і виходити на прогулянки красивим Тернополем пішки. Заклад невдовзі з’явиться біля острівка «Чайка». Я хочу наголосити, проект спрямований зберегти дерева, які будуть поруч зі зведенням готелю. Також на території центру створимо великий дитячий майданчик, де будуть проводити святкові імпрези для дітей», – каже представник «GREENWOOD RECREATION AND SPORTS CENTER» Володимир Питель.

Наша команда впевнена: GREENWOOD RECREATION AND SPORTS CENTER стане улюбленим місцем відпочинку та оздоровлення тернополян.

Читайте також: Завод, сучасний спортивно-рекреаційний центр і майбутній аеропорт – Тернопіль став привабливим для інвесторів

Exit mobile version