Поблизу Тернополя знайшли мертвим пацієнта лікарні, який покинув заклад і пропав

Жителя села Дубівці, який перебував на лікуванні в одному із медичних закладів Тернополя, а згодом покинув лікарню та пропав, знайшли мертвим. Тіло чоловіка жителька села Байківці виявила неподалік власного будинку. Про знахідку одразу повідомила у поліцію.

“В неділю, 14 березня на лінію «102» надійшло повідомлення від мешканки Байківців. Вона зазначила, що поблизу свого будинку виявила тіло мертвого чоловіка. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що це житель села Дубівці Тернопільського району. 27 січня чоловік самовільно покинув медзаклад в обласному центрі й з тих пів знаходився в розшуку”, – повідомили у поліції.

За інформацією правоохоронців, слідів насильницької смерті на тілі загиблого працівники поліції не виявили.

Нагадаємо, 1 лютого до журналістки “Файного міста” з проханням допомогти звернулася жителька Кременця Оксана Філіпюк. Жінка розповіла, що розшукує родича, який пропав 6 днів тому. Зазначила, що він перебував на лікуванні в одній з лікарень Тернополя, що на вулиці Купчинського. Одного дня написав заяву про припинення лікування, покинув медичну установу та зник. Більш детально – у попередньому матеріалі: Розшук! У Тернополі чоловік покинув лікарню та пропав: деталі зникнення розповіла родичка (Відео)

Exit mobile version