Розшук! У Тернополі чоловік покинув лікарню та пропав: деталі зникнення розповіла родичка (Відео)

До журналістки “Файного міста” з проханням допомогти звернулася жителька Кременця Оксана Філіпюк. Жінка розповіла, що розшукує родича, який пропав 6 днів тому. Каже, він перебував на лікуванні в одній з лікарень Тернополя, що на вулиці Купчинського. Одного дня написав заяву про припинення лікування, покинув медичну установу та зник.

“Мого швагра Зятика Олега Євгеновича, який проживає у селі Дубівці Тернопільського району, ввечері 26 січня госпіталізували до Тернопільської міськоі лікарні №2 з підозрою на ковід. Ранком 27 січня, за словами медиків, він за власним бажанням залишив лікарню о 7:15 ранку. О 9:00 годині його зафіксувала відеоспостереження, облаштована на подвір’ї приватного будинку у с.Байківці. Потім його бачили на очисній станціі, а опісля його слід розчинився у повітрі”, – розповіла пані Оксана.

Оксана Філіпюк зазначила, заяву про зникнення родича написали. У поліції чоловіка оголосили у розшук. Того дня Олег Євгенович був одягнутий у чорні шапку, штани та куртку, при собі мав зелений пакет. Переглянути відео ви можете за посиланням Тут.

Увага! Якщо вам відома хоча б якась інформація про місце перебування чоловіка або ви його бачили, телефонуйте: 0993463795, 0505465964 (брат розшукуваного. Також ви можете повідомити у поліцію: (0352) 27-11-70 або на лінію «102». 

Рідні та близькі чоловіка дуже сподіваються на нашу з вами допомогу і вірять, що Олег Євгенович повернеться додому живим та здоровим.

Читайте також: Розшук: у Тернополі пропала 35-річна Тетяна Цибрій (Відео)

Exit mobile version