Коли на Тернопільщину прийде тепло: прогноз синоптиків (Відео)

Фото: з відкритих джерел

Ожеледицю, слабке налипання мокрого снігу та опади прогнозують синоптики на Тернопільщині у найближчі дні. Так, за повідомленням Тернопільського обласного центру зі гідрометеорології, 16 березня погоду області  визначатиме  проходження атмосферних фронтів над Балканами.

Область: Хмарно. Часом дощ та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця, вночі та вранці слабке налипання мокрого снігу. Вітер північний, 7 – 12 м/с. Температура вночі від 2º морозу до 3º тепла, вдень 1 – 6º тепла.

Місто: Хмарно. Часом дощ та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця, вночі та вранці слабке налипання мокрого снігу. Вітер північний, 7 – 12 м/с. Температура вночі від 1º морозу до 1º тепла, вдень 2 – 4º тепла.

17 березня: Хмарно. Часом опади, місцями значні опади. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 7 – 12 м/с, подекуди пориви 15 – 20 м/с, хуртовини. Температура впродовж доби від 2º морозу до 3º тепла.

18 березня: Хмарно. Часом опади. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 7 – 12 м/с. Температура впродовж доби від 3º морозу до 2º тепла.

19 – 20 березняХмарно з проясненнями. Місцями невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно – західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі   1 – 6° морозу, вдень 0 – 5º тепла.

Більш детально про погоду на Тернопільщині – у відеоматеріалі.

Читайте також: МОЗ додало нові безкоштовні препарати у програму «Доступні ліки»

Exit mobile version