Обирай губи своєї мрії: контурна пластика губ у МЦ «Оксфорд Медікал Тернопіль»

Спокусливі пухкі губи – не мрія, а реальність. Корекція філерами у МЦ “Оксфорд Медікал Тернопіль” це – швидкий та безпечний спосіб збільшити об’єм, усунути асиметрію, зробити лінію губ чіткішою та привабливішою. За допомогою методів сучасної косметології можна не лише змінити форму уст, а й позбутися фізичних недоліків, якщо такі існують.

Збільшення губ проводиться за допомогою високоякісних філерів. Результат помітний одразу ж після процедури, а сам процес не викликає хворобливих відчуттів. Процедура оборотна, тривалий період реабілітації не потрібно, больові відчуття під час сеансу зведені до мінімуму. Спеціалісти центру “Оксфорд Медікал” відзначають, сучасні способи введення препарату дозволяють не травмувати м’які тканини і знизити обсяг набряклості. 

Контурна пластика – одна з найбільш ефективних косметологічних процедур для омолодження і корекції обличчя. Тож, якщо Ви прагнете усунути носо-губні складки, складки в куточках рота, сформувати правильний овал обличчя, підкреслити форму губ, надати чіткості їх контуру губ або ж збільшити об’єм – телефонуйте за номером телефону: (0352) 52-52-52, (050) 437 52 52, (068) 752 52 52.

Більш детальну інформацію Ви можете також отримати, завітавши за адресою: м. Тернопіль, вулиця Качали,5 та проспект Ст.Бандери, 41, або ж на офіційному сайті https://ternopil.oxford-med.com.ua/.

Читайте також: Новітні репродуктивні технології вже в Тернополі! Медичний центр «Оксфорд Медікал»

Exit mobile version